2023 Kina (Tianjin) International Smart Logistics and Warehousing Exhibition

2023 "Beijing-Tianjin-Hebei" International Smart Logistics and Warehousing Exhibition, eller "SLW EXPO", vil blive åbnet på Tianjin National Convention and Exhibition Center fra 22. til 25. august.

Under den omfattende promovering af "Beijing-Tianjin-Hebei-koordineret udvikling", som det største omfattende havne-, logistik- og shippingcenter i det nordlige Kina, rummer Tianjin Port-industrien enorme udbud og efterspørgsel forretningsmuligheder, som vil give nye teknologier, nye produkter og nye teknologier til logistikbranchen.Fremme og anvendelse af udstyr giver stærk teknisk support, fremmer den intelligente og grønne udvikling af logistikudstyr og giver "one-stop" indkøb og løsninger til havne, logistik, lager, shipping og andre områder.

Som en brancheudstilling overholder "SLW EXPO" formålet om at maksimere fordelene ved udstillere, styrker køberorganisationsmetoden med "købertraktatinvitation" som kernen og skaber et effektivt aktivitetssystem med udstillingsvisning og handelsforhandling som kernen .Forpligtet til at skabe et højt niveau, høj kvalitet og effektiv indkøbsudveksling og handelsbegivenhed.

Udstillere på Tianjin Smart Warehousing Exhibition kommer fra mange lande og regioner rundt om i verden.Under udstillingen dukkede mange kendte mærker op, der dækker mange brancher, herunder smart logistik, smart lager, løsningsudbydere, systemdesign osv., der viser banebrydende produkter og teknologier og innovative løsninger.China Smart Warehousing Exhibition er en platform for virksomheder til at udforske det smarte lagermarked.Det er en kommunikations- og indkøbskonference med temaet smart lagerindustri.Det vil lede det kontinuerlige gennembrud og opgradering af Tianjin smarte lagerindustri.

Som førende i branchen er Nanjing 4D Intelligent Storage Equipment Co., Ltd. forpligtet til at løse innovation, forskning, udvikling og anvendelse af high-density storage logistik automation, informatisering og integrationsteknologier til brugere, hvilket giver brugerne udstyrsudvikling og design , produktion og fremstilling, og projektgennemførelse, personaleuddannelse og eftersalgsservice og andre som one-stop-tjenester.4D-shuttlen er kerneudstyret i det intensive 4D intelligente lagersystem, som er helt selvstændigt udviklet og produceret af vores virksomhed.Det intelligente 4D intensive lagringssystem består hovedsageligt af seks dele: tætte stativer, 4D-shuttles, transportudstyr, kontrolsystemer, WMS-varehusstyringssoftware og WCS-udstyrsplanlægningssoftware.Den har fem kontroltilstande – fjernbetjening, manuel, halvautomatisk, lokalautomatik og onlineautomatik og leveres med flere sikkerhedsbeskyttelses- og tidlige advarselsfunktioner: regional sikkerhedsalarm, driftssikkerhedsalarm og interaktiv sikkerhedsalarm.

Fremtidens smarte logistik- og lagerindustri har ubegrænsede muligheder.Nanjing 4D Intelligent vil følge tempoet i industrien, fortsætte med at innovere, søge gennembrud og arbejde hårdt for at realisere vores smukke vision.


Indlægstid: Sep-04-2023